• St. Hippolyt – Feeding like Nature 

  St. Hippolyts ansvar er at sørge for velbefindende og tilfredsstillelse af de grundlæggende behov hos hesten. Her spiller ernæringen en særlig vigtig rolle.

  St. Hippolyt har gjort det til sin opgave efter læresætningen „fodre som naturen selv“ at udvikle, udforske og hele tiden tilpasse ernæringskoncepter til alle hestens livssituationer – alt sammen efter de nyeste videnskabelige opdagelser. St. Hippolyt er et team af dyrlæger, biologer, agronomer og ernæringsterapeuter samt trænere. Disse er i daglig dialog med avlere, ryttere, dyrlæger, forskere og andre eksperter, med det formål, at hesten kan udfolde sin naturlige adfærd.

  Næsten alle St. Hippolyts foderblandinger indeholder et bredt spektrum at forskellige fine næringsurter, der anvendes i skiftende indblanding hen over året.

  Til forbedring af ernæringsniveauet og pga. deres fine smag har urter fundet deres plads i hesteernæringen. Ikke på grund af deres farmakologiske virkning, men på grund af den høje andel af sekundære plantestoffer og sjældne sporstoffer, er krydderurter helt uundværlige bestanddele i succesfulde blandinger.

  Et harmonisk partnerskab er kendetegnet ved at „give og tage“. Som ernæringseksperter er St. Hippolyt altid til rådighed og håber, at de har mulighed for at give netop din hest noget „tilbage“.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser 1–32 af 88 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)