• Spillers

  SPILLERS blev etableret i 1958 og lancerede det første sammensatte hestefoder nogensinde: SPILLERS Horse and Pony Cubes. Selvom produktet i årenes løb har udviklet sig sammen med den nyeste ernæringstankegang, er Horse and Pony Cubes stadig brugt og elsket i dag.

  I over 50 år har SPILLERS forsat med at lede forskning, innovation og udvikling inden for ernæring og fodring af heste. I SPILLERS brænder de for at hjælpe hesteejere, heste og ponyer, uanset om toppræstationer er målet eller om der er tale om den fornøjelse, som hesten bringer.

  SPILLERS samarbejder med dyrlæger og ernæringseksperter over hele verden for at forbedre deres viden om, hvordan ernæring kan påvirke din hests sundhed, adfærd, velfærd og præstation.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 24 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)