• Salvana

  SALVANA har taget sig af heste siden 1904 – med verdensomspændende succes. Efter Anden Verdenskrig blev det første mineralfoder til heste udviklet i Tyskland og bragt på markedet i 1959. SALVANA PS var allerede dengang uovertruffen og er stadig en klassiker blandt mineralfoder.

  SALVANA har fokus på ​området inden for vitaminer og mineraler, og udviklede et slikkemiddel allerede i 1950’erne, dengang stadig i træskåle. Det gjorde det muligt for første gang at sikre forsyningen af ​​mineraler for heste på græs.

  Kvalitetsbevidsthed har været dybt forankret i alle SALVANA-medarbejdere i årtier, både i produktion og rådgivning.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 24 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)