• Ruffwear

  Siden 1994 har Ruffwear været dedikeret til at udvikle udstyr til udendørsatleter og deres menneskelige ledsagere. Derfor mener de, at deres produkter skal kunne præstere, og den præstation skal måles ved evnen til at forbedre vores udendørs eventyr med vores hunde.

  Ruffwear er ikke bare et kæledyrsmærke, deres udstyr er designet, testet og forankret i det fri af mennesker, der lever og ånder for at komme udenfor og leve deres bedste eventyr med deres hunde. Disse vejledende principper, sammen med et ønske om at skubbe grænserne og udforske, er det, det er det Ruffwear brænder for og det driver dem til at skabe det bedst mulige hundeudstyr.

  Selestørrelse
  Halsmål
  Materiale
  Farve
  Størrelse

  Viser 1–32 af 71 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)