• Royal Canin
  Royal Canin skaber SUNDHED GENNEM ERNÆRING. Det betyder, at Royal Canin udvikler præcis ernæring til katte og hunde, fordi det har en direkte og positiv effekt på deres sundhedstilstand.

  VISION FOR FREMTIDEN
  Siden 2007 har Royal Canin fokuseret på at forbedre deres bæredygtighed og træffe foranstaltninger til at skabe en bedre fremtid. I 2015 opnåede alle Royal Canin-fabrikker at have “intet affald til deponering”. I 2017 lancerede Royal Canin planen “Sustainable in a Generation” og opnåede inden 2019, at 100 % klimaaftryk af råmaterialer blev målt. Royal Canin er på en konstant rejse og har derfor forpligtet sig til at lancere sit første sortiment med 100 % genanvendelig emballage i 2022 og opnå CO2-neutralitet inden 2040.

  Royal Canin skaber SUNDHED GENNEM VIDEN.
  Royal Canin har en stærk tro på, at en bæredygtig virksomhed er afhængig af de fælles værdier, der skabes blandt samarbejdspartnere. At få og dele viden og resultater fra samarbejdspartnere med forskellige perspektiver gavner hele økosystemet inden for kæledyrspleje: kæledyrspartnerne, ejerne og i sidste ende kæledyrene selv.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser 1–32 af 106 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)