• Pavo 

  Pavos filosofi er enkel. De vil bidrage til din hests sundhed! Da foder spiller en vigtig rolle for hestes sundhed, stiller de høje krav til deres produkter. At undersøge og forny er virksomhedskultur hos Pavo. Alle produkter sammensættes af de bedst mulige råvarer, opskrifterne er videnskabeligt underbygget og testet i praksis.

  Pavo følger udviklingen på markedet og inden for videnskaben, og forsøger at forbinde disse indbyrdes. De udvikler stadig nye produkter og nye foderkoncepter. Afstemt efter hesteholderens ønsker og hestens behov. Pavo er på sin egen unikke måde toneangivende på det europæiske hestefodermarked.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 10 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)