• Net-tex

  Velkommen til Net-tex – Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af Net-tex produkter, der spænder fra hestetilskud til hesteplejeprodukter, der alle er lavet til at give din hest den optimale omsorg.

  Vores mål er at tilbyde dig de bedste værktøjer til at sikre din hests trivsel. Med vores hestetilskud og hesteplejeprodukter kan du give din hest den omsorg, den fortjener, og opleve forskellen i dens sundhed og udstråling.

  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 17 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)