• NAF

  For over 30 år siden lancerede NAF det første ernæringsmiddel til heste, og lige siden har de været førende inden for udvikling af effektive produkter. NAF er stolte af deres forpligtelse for kvalitet og ren sport. De har et dedikeret team, der fokuserer på, ikke bare at opfylde industriens forventninger, men at overgå dem.

  NAF’s team af veterinærforskere og kemikere bruger de bedste naturlige ingredienser, der er fuldt sporbare. Resultatet er et omfattende udvalg af effektive produkter til led, vejrtrækning, hove, fordøjelse, tarmsundhed og temperaments-kosttilskud. Derudover silkebløde man- og hale sprays, supershampooer og luksuslæderpleje.

  NAF er den eneste officielle leverandør af kosttilskud og plejeprodukter til de britiske landshold inden for hestesport. De er hos NAF overbeviste om, at alle heste fortjener en femstjernet behandling, hvad enten det er små shetlandsponyer, storslåede Shires, fritidsheste eller guldmedaljevindende præstationsheste.

  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 25 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)