• KW Hunde- og Katteartikler

  KW står for høj kvalitet! De udvikler en bred vifte af produkter til hunde og katte:

  •  KW plejemidler: Shampoo, balsam/Conditioner, Pelskur, produkter til poter, øjne, ører og tænder, samt sårprodukter
  • KW pelsplejeredskaber: Sakse, kamme, karter, filtknuser og forskellige børster
  • KW tilbehør til hunde og katte: Halsbånd og liner / hundesnor, legetøj, aktivering og meget mere

  Hunde- og Katteartikler af bedste kvalitet

  Når KW udvikler produkter til dine kæledyr, sker det i samarbejde med professionelle laboranter og dyrlæger. Alle ingredienser er nøje udvalgt til formålet og lever op til samme standarder, som for mennesker.
  KW ønsker at forbedre vores kæledyrs trivsel og velvære, og dette gøres bedst igennem kontakt og socialisering med vores kæledyr. Øget kontakt mellem dyr og menneske fører til øget velfærd for vores kæledyr. Dette kan gøres igennem kærlig berøring, leg og gåture, men også soignering, f.eks. et bad, klippe negle, børste tænder, børste pelsen og anden pleje.

  Historien om KW

  Stifteren af KW Hunde- og Katteartikler A/S, Käthe Winther, startede allerede som otteårig med at lufte andre folks hunde. Senere kom Kathe i lære som hundefrisør, og som 21 årig rejste hun til England, hvor hun i 2 år trimmede hunde på en kennel.

  Kathe kom tilbage til Danmark og startede sin egen hundesalon i Dragør. For at markedsføre salonen, farvede hun sine 3 smukke storpudler lyseblå med ufarlige uldtabletter, tog lyseblåt tøj på, og gik på travbanen. Dette gav avisomtale, og dermed masser af kunder.

  Grossistfirmaet KW Hunde-og Katteartikler A/S blev åbnet i 1972, og snart blev der introduceret en velduftende og effektiv serie af shampoos, olier og cremer til hunde og katte. I dag er Käthe Winther gået på pension, men firmaet arbejder stadig videre i den innovative ånd, for at fremme trivsel og velvære for hunde og katte.

  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Livsstadie
  Smag
  Materiale
  Særlige behov

  Viser 1–32 af 58 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)