• Kronch

  Vidste du at Kronch hunde- og kattefoder er dansk produceret og udviklet i samarbejde med danske dyrlæger og ernæringseksperter?

  Kronch hunde- og kattefoder produceres af Henne Pet Food – en dansk familieejet virksomhed, der ligger ved Henne Strand tæt på Vesterhavet.

  Henne Pet Food har udviklet Kronch hunde- og kattefoder, sammen med danske dyrlæger og ernæringseksperter, for at sikre, at foderet lever op til dyrenes ernæringsmæssige behov. De får friske laks direkte fra lokale producenter, som også leverer til human konsum. Laksen er frisk og fersk, hvilket betyder at næringsstofferne ikke udsættes for nedfrysning eller tørringsprocesser, inden det bruges i foderet.

  Her på siden kan du se udvalget af produkter fra Kronch, der findes som tørfoder, olie og godbidder til både hund og kat. Det er smagfulde produkter, som dit kæledyr vil elske!

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Livsstadie
  Smag
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser alle 13 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)