• Kovaline

  KovaLine er et naturprodukt målrettet behandling af forskellige hudproblemer, som vi kan opleve hos vores kæledyr. Flere dyrlæger har valgt at bruge produkter fra Kovaline i deres klinikker, fordi teknologien understøtter filosofien om altid at stræbe efter, at give vores elskede kæledyr de sikreste og mest effektive behandlinger. Både dyreejere og dyrlæger kigger ofte efter alternative produkter, der reducerer brug af antibiotika, steroider og stærke kemikalier. Produkterne skal fortsat være effektive til helbredelse og vedligeholdelse af en sund hud.

  Derfor skal du bruge KovaLine

  Produkter fra KovaLine giver både en peeling og en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, resulterer i en effektiv behandling mod bl.a. eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. KovaLine er et naturligt og oplagt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt har været brugt til disse lidelser. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal du altid rådføre dig med din dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger. Herefter vil KovaLine produkterne ofte kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

  Effektive produkter til både heste, hunde og katte

  • Produkter til hest: Behandling af sår og rifter, muk, sommereksem, kløe i man og hale, solbeskyttelse og insektmiddel.
  • Produkter til hund: Behandling af Hotspot, sår og rifter, tør snude og poter, røde poter, hudfolder/ører, hårsækmider, solbeskyttelse.
  • Produkter til kat: Behandling af sår og bylder, tørre snuder og poter, røde poter, hageeksem og ører, solbeskyttelse

  Produkter fra Kovaline har ingen konflikter med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer / Anti doping.

  Vægt (L)
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 11 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)