• Kong

  Skaberen bag KONG, Joe Markham, elskede sin hund Fritz – men ikke Fritz’s destruktive tygge-vaner. Joe prøvede flere teknikker for at afhjælpe Fritz’s tyggeri, men intet hjalp. Ikke før den dag hvor Joe skulle kassere en del af støddæmperen til hans Volkswagen bus, og så at Fritz var vild med den snemands formede gummidel. Sådan opstod KONGs klassiske hundelegetøj.

  KONG er førende indenfor kæledyrsindustrien, men deres beskedne begyndelse er forsat grundlæggende for KONGs beslutninger: At opfylde en hunds behov for leg med sikkert, sjovt og holdbart legetøj.

  Hunde verden over elsker KONG. Den måde legetøjet hopper på, holder dem beskæftiget og klar til leg. Materialet er blødt, men er stadig super holdbart. Ejere elsker også KONG, de kan kaste legetøjet og fylde det med foder, og gøre det til en del af deres daglige rutine.

  Når alt kommer til alt… Hunde har brug for leg.

  Vægt (kg)
  Smag
  Materiale

  Viser 1–32 af 42 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)