• Hunter

  Mere end 40 år gammel, men friskere og mere innovativ end nogensinde før, men HUNTER har ikke glemt hvor de kommer fra. De sætter pris på traditioner, men har også et klart fokus på fremtiden. Deres hjertebarn er læderfabrikken midt i Tyskland, hvor grundlægger Rolf Trautwein skabte HUNTER for mere end 40 år siden. Nogle stadier af produktionen foretages stadig i hånden, som de gjorde den gang i 1980. Samtidig hjælper den nyeste teknologi med at gøre HUNTER mere fleksible og effektive. Men to ting har ikke ændret sig i mere end 40 år, og det er HUNTERs forpligtigelse overfor deres kunder og produkternes kvalitet.

  HUNTER er en traditionel familieejet virksomhed, der siden 1980 har specialiseret sig i fremstilling af tilbehør af høj kvalitet til hunde og katte. HUNTER tilbyder en lang række produkter indenfor halsbånd, seler og snore af forskellige materialer til trendy og funktionelt hundetøj, transportbokse, biltilbehør, hundeskåle, puder, senge samt plejeprodukter, innovativt legetøj og godbidder.

  Selestørrelse
  Halsmål
  Materiale
  Farve
  Størrelse

  Viser 1–32 af 190 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)