• Hill’s

  Hill’s Science Plan er biologisk baseret ernæring, der kommer din hund eller kats skiftende behov i forkøbet, i takt med at den udvikler sig fra hvalp eller killing til voksen hund eller kat.

  Deres foder er udviklet til sunde hunde og katte i alle aldre og størrelser, og de har derfor også varianter til hunde og katte med særlige behov – herunder med fokus på vægtstyring, sund fordøjelse og meget andet.

  Med tørfoderet Science Plan får du:

  • Letfordøjelige, velsmagende ingredienser – med et højt indhold af kvalitetsprotein
  • Nøje sammensat ernæring, der understøtter sund hud, pels og afføring
  • Klinisk dokumenterede antioxidanter til at fremme et sundt immunsystem.

  Som en af de førende inden for banebrydende fodervidenskab og -forskning er de hos Hill’s beærede over at være et brand, der anbefales af dyrlæger.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Smag
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser 1–32 af 62 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)