• Frontline

  Lopper, lus og flåter findes samme steder som dig og din hund og kat. Parken, søen og endda din egen baghave. Derfor er det vigtigt at beskytte din hund og kat mod lopper, lus og flåter. Uanset hvor du og din hund og kat elsker at tage hen, så beskyt dyrene mod lopper, lus og flåter med pålidelige FRONTLINE® produkter. Lopper, lus og flåter kan også tage en gratis tur ind i dit hjem ombord på et andet kæledyr eller en anden person. Så uanset om din kat er opdagelsesrejsende i nabolaget eller fortrækker livet indendørs, anbefales det at give din kat eller killing den betroede beskyttelse af FRONTLINE® produkter.

  Vægt (L)

  Viser alle 16 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)