• Eukanuba

  Eukanuba Hund og Kat har passet på kæledyr siden 1969 – Så Eukanuba forstår hvad der skal til for at dyrene lever et langt og sundt liv ved din side. Deres lækre opskrifter sørger for skræddersyet ernæring til din hund og kat gennem alle livsstadier. Så uanset om du vil give din hvalp eller killing den rigtige start på livet, eller passe bedst på din senior hund eller kat, så giver Eukanuba din bedste ven al den ernæring de har brug for.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Smag
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser alle 20 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)