• Equine America

  Den traditionelle familiedrevet virksomhed, Equine America blev grundlagt i 1997 af Phil og Julie Middleton og drives nu af deres søn Lee. I 2018 kom en af verdens førende hesteernæringseksperter Deborah Lucas ind i virksomheden, mens produktionen blev flyttet fra USA til Europa. Deborah er nu medvirkende til design og formulering af alle Equine Americas produkter.

  Alle produkterne fremstilles nu i fødevareindustrien i Europa, hvor de kun bruger de mest friske, innovative og effektive ingredienser, der er tilgængelige hos godkendte leverandører.

  De laver kvalitetstest med laser på hver enkelt ingrediens for at sikre ensartet styrke og kvalitet sammen med en aktiv blandingsproces for at sikre, at hver dosering indeholder lige store mængder af aktive ingredienser.

  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser 1–32 af 35 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)