• Eden

  Foder og godbidder fra Eden er af høj og udsøgt kvalitet, og er meget proteinrig. Opskriften er sammensat efter hundens kost, som den ville anskaffe sig i naturen.

  Eden er et 100% kornfrit hundefoder, fremstillet af rene råvarer af høj kvalitet.

  Alt foder fra Eden er fremstillet i Storbritannien. Alle ingredienser er nøje udvalgt og er af bedste kvalitet – for din hunds skyld.

  Hundefoder fra Eden er fremstillet i flere varianter, hvoraf nogle af dem er ”semi moist”, hvilket betyder, at de er bløde og særdeles lækre for din hund. Semi moist hundefoder er særligt godt for hunde med dårlige tænder, da det er lettere for dem at tygge maden.

  Korn- og glutenfrit hundefoder med Eden

  Eden hundemad produceres kun af de allerbedste og 100% naturlige fødevareprodukter. Der anvendes aldrig kornprodukter, animalske derivater, fyldstoffer eller aromastoffer.

  Indholdet er hele 80% kød og 20% frugt og grøntsager. Kun det bedste er godt nok til din hund!

  Hunde med allergi?

  Hvis din hund har allergi, kan du med fordel bruge foder og godbidder fra Eden, da alt er sammensat helt uden brug af korn, kartofler, frø og er 100% fri for gluten.

  Eden Pet Food går op i dyrevelfærd

  Alle produkter fra Eden er holistiske, hvilket betyder, at der er taget hensyn til om dyrene, der indgår i foderet, er opvokset under ordentlige forhold, samt at der er sporbarhed på deres kød.

  De landmænd, der leverer kød til produktionens køkkener er først blevet godkendt som leverandører efter en inspektion, som ser på om dyrene er vokset op og lever under ordentlige forhold.

  Alle leverandører er fra lokalområdet omkring produktionen af Eden foder, for på den måde at sikre sig, at alle råvarerne er 100% friske uden behov for at fryse eller tørre dem – dette skåner også miljøet.

  Alle fisk der indgår i foderet er vildfanget fisk, og blandingen i foderet kan derfor variere en smule alt efter sæson.

   

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Smag
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser alle 15 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)