• Doggie-Zen

  Velkommen til Doggie-Zen – Drømmelegetøjet til alle hunde!
  Legetøj fra Doggie-Zen er både for store og små hunde, hvad enten den er til forsigtig leg, eller de vildeste trækkelege! Legetøjet er genialt både til træning, leg og belønning. Legetøj fra Doggie-Zen er især populært indenfor disciplinen agility. Selvom din hund kan være super svær er motivere, så er der en ret god chance for at du finder yndlingslegetøjet lige her.

  Hundelegetøj med fokus på kvalitet og bæredygtighed

  Doggie-Zen er en familievirksomhed etableret i 2008 af to søstre, Sara og Hanna, der begge var hundetræningsinstruktører med speciale i træning af reaktive (udadreagerende og angste) hunde. Med stor fokus på de bedste belønninger og dermed optimal motivering af hundene, begyndte de at fremstille eget legetøj, ud fra egne erfaringer. Resultaterne gav pote, og der findes nu et varieret udvalg af det populære hundelegetøj fra Doggie-Zen, der alle er kendetegnet ved:
  – Prima kvalitet
  – Slidstærkt materiale
  – Designet og fremstillet i Sverige
  – Levende farver og smuk faux pels
  – Ved brug af ægte pels, er denne ansvarligt indkøbt (se nedenfor)

  Ægte pels

  Alle ægte pelse kommer fra Sverige (undtagen vaskebjørnhaler, der kommer fra vaskebjørne, der lever i naturen i Canada). Det er meget vigtigt for Doggie-Zen, at dyrenes levevilkår er gode, og de foretrækker at bruge ægte pels fra vilde dyr, såsom bævere, grævlinger og ræve. Udvalget af pelse variere over tid, alt efter hvad der har været tilgængeligt.

  Kaninskind kommer fra Sverige, er meget eksklusive, og dermed et begrænset antal til rådighed. Fåreskind er økologisk garvede og kommer fra svenske gårde. Koskind og gedeskind kommer Ligeledes fra svenske gårde.

  Materiale

  Viser alle 20 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)