• Dodson & Horrell

  Dodson & Horrell (D&H) er dedikeret til ernæring af høj kvalitet og forpligtiger sig både overfor din hest, dig og miljøet.

  D&H blev grundlagt i 1939 af Claude Horrell og Wynn Dodson, og er i dag stadig en familiedrevet virksomhed. D&H har udviklet sig til at være en af Europas førende hestefoderproducenter og leverandør af hestefoder til det Britiske Equestrian Team.

  Dodson & Horrell er lig med kvalitet til din hest:

  • Tildelt international anerkendt miljøstandard ISO 14001
  • Altid ingredienser af fineste kvalitet dyrket af britiske landmænd, der alle opfylder de høje standarder
  • Alle foderprodukter fra Dodson & Horrell er i overensstemmelse med UFAS BETA NOPS kode, hvilket minimerer risikoen for forekomsten af naturlige forbudte stoffer
  • Alt hestefoder fra Dodson & Horrell er fremstillet ved brug af GMO-frie ingredienser og følger vegetariske opskrifter (ingen animalske produkter)
  • Dybdegående videnskabelig forskning er offentliggjort i bedømte tidsskrifter
  • Storbritanniens førende ernæringsforskere sikrer, at foderets næringsstofbalance er korrekt
  • Dodson & Horrell er dedikeret i at støtte forskning i bl.a. forfangenhed. Alle produkter fra Dodson & Horrell, der er anvendelige til heste og ponyer med risiko for forfangenhed, bærer logoet ”Supporting Laminitis Research”.
  Fodertype
  Vægt (kg)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 19 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)