• Dengie

  Dengie blev grundlagt i 1968 og drives stadig i dag med samme etos om at støtte det lokale landbrugssamfund. Dengie dyrker så mange af deres egne ingredienser som muligt, hvilket holder deres ‘feed miles’ lavt og giver bedst mulig sporbarhed – hver pose af deres hestefoder kan spores tilbage til den mark, den blev dyrket i.

  Dengie filosofien er at skabe det bedste og sundeste foder, de kan. At støtte forskningsprojekter inden for hesteernæring spiller en vigtig rolle i virksomhedens løbende forpligtelse til at forbedre hestes sundhed. Dengie beskæftiger et team af højt kvalificerede ernæringseksperter, som er aktivt involveret i forskningsprojekter med respekterede institutioner rundt om i verden. Dette inkluderer samarbejde med agronomer for at udvikle deres afgrøder, så de er endnu mere nærende for din hest – Dengie er i den misundelsesværdige position at kunne påvirke foderet lige fra frøet!

  Deres engagement i hestes ernæringsmæssige pleje og velvære vil altid være hovedårsagen til, at du kan stole på Dengie.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 8 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)