• Cavalor

  Cavalor har igennem mere end 20 år været førende indenfor pleje- og ernæringsprodukter herunder foder og kosttilskud. Værdierne er klare ”Innovation – Quality – Results” samt dedikation til at udvikle effektive kvalitetsprodukter til generel sundhed, velvære og ydeevne gennem alle livsfaser hos hesten. HESTE, som GLADE OG SUNDE ATLETER, er deres mest værdifulde aktiv.

  Alle Cavalors produkter er resultatet af mange års intensiv forskning og udvikling, grundig testning, udvælgelse af ingredienser af højeste kvalitet og strenge fremstillings- og kvalitetskontrolprocesser. Cavalor garanterer, som en af de få udbydere i verden, at alle produkter er i overensstemmelse med FEI, samt Jockey Club reglement.

  De forskellige produktkategorier er henholdsvis indenfor pleje, tilskud og snacks, og afspejler den enkelte hests specielle behov alt efter den givne sportspræstation, livsfase og sæson.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser 1–32 af 38 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)