• Brogaarden

  I over 100 år har Brogaarden opbygget en stor faglig viden og ekspertise inden for forskning, udvikling og rådgivning i blandt andet hestefoder.

  Mere end 125 års erfaring

  Brogaarden er en traditionsrig dansk foder­producent med mere end 125 års erfaring. Hesten er som et familiemedlem, og det afspejler sig især i det foder, vi tilbyder den. Der er mange faktorer, der spiller ind, når man vælger hestefoder, og det er derfor vigtigt at udbyde et sortiment der tilgodeser de forskellige behov hos forskellige heste.

  Sortimentet fra Brogaarden er stort og der er tilskud og foderprodukter til ethvert stadie i hestens liv. Du kan bl.a. give dit føl den bedste start på livet. Købe foder der tilgodeser konkurrencehesten, avlshesten eller seniorhesten.

  Brogaard hestefoder er kvalitet til din hest, og så bliver det produceret i Lynge på Sjælland. Med Brogaarden Optimal serien, dækker du hele hestens udvikling med smagfuldt hestefoder af bedste kvalitet.
  Har du spørgsmål til Brogaard hestefoder eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Særlige formål

  Viser alle 21 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)