• Boxby

  Velkommen til vores udvalg af uimodståelige godbidder og tyggeben fra Boxby. Som dedikerede forhandlere præsenterer vi stolt et sortiment, der omfatter alt fra smagfuld kylling og laks til spinat og lam. Produkterne fra Boxby er skabt med fokus på sundhed og smag.

  Boxbys lækre udvalg af godbidder og tyggeben byder ikke kun på en uimodståelig smagsoplevelse, men er også beriget med kvaliteter som lavt fedtindhold, glutenfri og kornfri ernæring. Uanset om du træner, forkæler eller plejer tandhygiejnen hos din hund, har vi den perfekte løsning.

  Vægt (kg)
  Smag
  Størrelse

  Viser alle 22 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)