• Bowl & Bone

  Vi er stolte forhandlere af Bowl & Bone produkter, og vi præsenterer dig for en verden af kvalitet hundeudstyr. Med et omfattende udvalg af produkter, der spænder fra hundeskåle til hundelegetøj, fra hundehalsbånd til hundeseler, og fra hundeliner til hundesenge, er vores mål at skabe en komplet oplevelse af komfort og stil til din firbenede ven.

  Med Bowl & Bone får du mere end blot produkter – du får en oplevelse, der viser, hvor meget du holder af din hund. Gør dit valg med omtanke, og skab en bedre hverdag for din trofaste følgesvend.

  Selestørrelse
  Halsmål
  Materiale
  Farve
  Størrelse

  Viser 1–32 af 98 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)