• Arion Fresh

  ARION Fresh er 100% naturlig, og har et højt kødindhold. Arion stræber efter at tilbyde dig og din hund eller kat de bedste produkter, der er skabt med omhu og dedikation for at sikre dens sundhed og trivsel.

  Vælg ARION Fresh til at opnå og opretholde en sund vægt for din hund eller kat. Giv den en nærende og velsmagende kost, der er baseret på naturlige ingredienser af høj kvalitet. Med ARION Fresh kan du tage kontrol over din hunds eller kats vægt og sikre dens sundhed og lykke hver dag.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Konsistens
  Livsstadie
  Hundestørrelse
  Særlige behov

  Viser alle 8 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)