• Anibio

  Anibio er naturlige plejemidler og kosttilskud til hunde, katte, heste og høns.
  Produkter fra Anibio er for dig, der tænker på dine dyrs velfærd. Du kan bl.a. bruge Anibios kosttilskud til at forbedre dine dyrs hud og pels, samt bruge Anibios produkter til bekæmpelse af lopper og andet utøj.

  Mere fokus på naturlige plejeprodukter og bekæmpelsesmidler

  Da hunde- og katteejere fik mere fokus på at bekæmpe uønskede dyr som lopper og flåter, var der meget lidt fokus på naturlige bekæmpelsesmidler. Men i løbet af de sidste 20 år har dette heldigvis ændret sig markant, idet man nu er opmærksom på, at giftstofferne, der fjerner lopper og utøj, bestemt ikke er gode for dit kæledyr.

  Med 20 års erfaring og udvikling, kan Anibio bidrage med en lang række produkter, der øger dit kæledyrs sundhed.

  Bekæmpelse af lopper og utøj

  I den naturlige kamp mod lopper har Anibio udviklet Anibio Tic-Clip – en smart clip, du nemt fastgører i din hunds halsbånd, og som hverken er usund for hunde eller mennesker.

  Anibio Tic-Clip virker efter ca. 5 dage og den gør det svært for lopper og flåter at lokalisere hunden og dermed bide sig fast.

  Supplér evt. med Anibios forskellige varianter af spray-produkter, der også holder lopperne væk fra dine kæledyr og deres omgivelser.

  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Smag
  Særlige behov
  Særlige formål

  Viser 1–32 af 55 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)