• Amino Dog

  Har du nogensinde ønsket dig en enkel måde at sikre din hunds sundhed og velvære helt ned på celleniveau? Så er Amino Dog svaret, du har ledt efter!

  Her er, hvad der gør Amino Dog så specielt: Deres helt naturlige indhold af 20 L-aminosyrer. Det lyder videnskabeligt, men lad os gøre det enkelt: Det er som den ultimative byggesten, din hunds krop har brug for. Amino Dog har udviklet en metode, der transformerer disse aminosyrer til små superhelte – ultrakorte dipeptider. Disse små helte sørger for, at din hund kan optage al næringen hurtigt og nemt, så dens celler får det, de har brug for.

  Vægt (kg)
  Livsstadie
  Størrelse
  Særlige behov

  Viser alle 2 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet kunder i det Østlige Midtjylland. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)