• Amequ

  Amequ by Dangro er dansk hestefoder med fokus på naturlig fodring med de bedste råvarer. Sortimentet spænder bredt og du kan finde foder til alt, fra den nøjsomme hest til den højtydende sportshest. Amequ by Dangro har også stor fokus på særlige foderudfordringer, så du altid kan finde hjælp til din hest i det store udvalg af foder og tilskud.

  Amequ-sortimentet har stor fokus på omega-3 fedtsyrer, da disse er kendt for at understøtte hestens immunforsvar, fordøjelse, luftveje, frugtbarhed samt præstation, og spiller derfor en vigtig rolle i fodringen.

  Amequ Elixir serien er en luksus tilskudsserie lavet af den bedste kvalitet af urter, som er godkendt til human ernæring. Serien er udviklet af specialister i hestens ernæring, i tæt samarbejde med bioanalytikere, urtespecialister, osteopater og orthomolekylær specialister. Når det handler om urter, handler det om den rette mængde, i den rette kombination – det får du i Amequ Elixir Serien.

  Fodertype
  Vægt (kg)
  Vægt (L)
  Konsistens
  Livsstadie
  Størrelse
  Særlige behov
  Særlige formål

  Viser alle 29 resultater

  Opret din kundekonto

  Ved at oprette en kundekonto hos PrimePet er det nemmere for dig at handle næste gang. Det er gratis at være oprettet som bruger. Du logger blot på med din mail og kodeord, og dine leveringsoplysninger er klar. Du kan samtidig se alle dine fakturaer på tidligere køb på www.primepet.dk.

  Vil du være med i PrimePet Kundeklubben og få 10% rabat* samt mange andre fordele?

  Som medlem af PrimePet Kundeklub får du altid 10% rabat* på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på vores varer og du er først til at modtage unikke tilbud på mail.

  Vores PrimePet PLUS Kundeklub er særligt målrettet hestefolket i Aarhus og omegn. Med dette medlemskab får du også 10% rabat på hele webshoppen, mulighed for at oprette abonnement på alle varer i webshoppen, og dine ordrer bliver leveret GRATIS af vores egen chauffør/bil – uden vægtbegrænsning på din ordre!

  * 10% rabat gælder alle ikke-nedsatte varer.

  Ingen binding – Dit medlemskab kan nemt opsiges med kun 5 dages varsel før hvert udløb (30 dage) .

  Læs mere om vores to attraktive medlemskaber her.

  Du kan også købe dit medlemskab nedenfor. Nemt, enkelt og hurtigt :)