Løb aldrig tør for foder

Sådan fungerer PrimePets abonnements-løsning

Abonnementsløsningen hos PrimePet er et fleksibelt tilvalg, der giver dig mulighed for at skræddersy en fast levering af dine dyrs yndlingsprodukter. Du binder dig ikke til noget, men kan altid opsige, ændre eller springe en levering over. Bestil foder én gang og vi sørger for det bliver leveret ift. dit ønskede interval. Og naturligvis uden gebyrer og uden binding.

1.

Skræddersy din ordre

Tilføj alle dine ønskede produkter i kurven. Du kan sagtens bestille varer til levering én gang (engangskøb) og varer på abonnement i den samme ordre.
Husk, at hvis du er medlem af PrimePet Kundeklub sparer du altid 10% i webshoppen og i butikken (på alle ikke-nedsatte varer).

2.

Vælg leveringsinterval

Som standard sættes varer til “Køb én gang” når de tilføjes i kurven, hvis du ikke angiver andet. I kurven kan du nemt angive dit ønskede leveringsinterval. Vælg for den enkelte vare om du fast vil have leveret hver uge, eller hver anden, tredje eller fjerde uge. Det er helt op til dig, og dit ønskede interval kan altid reguleres efterfølgende.   

3.

Fast levering til døren

Vi leverer præcis de ting du har behov for, så du i stedet kan bruge tiden med dine dyr. Vi leverer både til pakkeboks og direkte til hjemmet, dit arbejde eller stalden. 

1.

Bliv medlem

Vælg det medlemsskab, der bedst dækker dit behov. Så snart dit medlemskab placeres i kurven, fratækkes 10% rabat i hele webshoppen (på alle ikke-nedsatte varer).

2.

Skræddersy din ordre

Hvis du ønsker produkter med fast levering (abonnement), skal du tilføje de ønskede produkter i kurven og angive et leveringsinterval. Ønsker du, at din ordre kun leveres den ene gang, vælges dette i leveringsinterval.

3.

Vælg leveringsinterval

Vælg om du fast vil have leveret hver anden uge, hver fjerde eller noget helt tredje. Det er helt op til dig. PrimePet medlemskab er både til dem der selv vil bestille efter behov, og for dem der vil bestille én gang og derefter få leveret automatisk fremover – og altid med 10% rabat og mulighed for fri fragt.

4.

Fast levering til døren

Få leveret præcis de ting du har behov for, og brug i stedet tiden med dine dyr. Vi leverer både til pakkeboks og direkte til hjemmet eller stalden. 

Sådan
opretter du Abonnement

Se vores guide om, hvordan du nemt kan oprette et abonnement hos PrimePet. Følg vores trin-for-trin guide, og opret dit abonnement på ingen tid!

Abonnementsløsningen er helt valgfri, og du kan til enhver tid ændre eller opsige det uden nogen form for binding. Vi skal blot have 5 hverdages varsel før næste planlagte levering – Dette for at vi kan nå at aflyse den kommende levering og betaling i tide. 

Foderet leveres direkte til din dør, pakkeboks eller stald, med det interval du ønsker, og du slipper for at skulle tænke på at genbestille og bekymringer for pludselig at løbe tør for foder.

Til dig med hest: Vi leverer hestefoder, strøelse og tilbehør med egen bil

Handler du som PrimePet PLUS kunde leverer vi hestefoder, strøelse og udstyr med vores egen bil i udvalgte postnumre, helt uden ekstra leveringsomkostninger. Tjek selv, om PrimePet-bilen kommer forbi dig og din hest herunder.

Til dig med hest: Vi leverer hestefoder, strøelse og tilbehør med egen bil

Handler du som PrimePet PLUS kunde leverer vi hestefoder, strøelse og udstyr med vores egen bil i udvalgte postnumre, helt uden ekstra leveringsomkostninger. Tjek selv, om PrimePet-bilen kommer forbi dig og din hest herunder.

Bliv medlem allerede i dag

kr 59,- Månedligt
 • Fri fragt
 • 10% rabat
 • Adgang til at lave
  abonnementer på dine
  yndlingsprodukter

Se hvor vi leverer

Vi udvider løbende vores leveringsområder og har som mål at være landsdækkende hurtigst muligt. Du kan følge med i, hvor vi åbner op for levering næste gang og skrive dig op til at få besked, så snart vi lukker op for levering i dit nærområde.

Masser af fordele ved et
PrimePet medlemsskab

 • Altid fri levering
 • Skræddersyet leveringstid efter dit eget valg
 • Fast medlemsrabat på vores store udvalg
 • Adgang til vores medlemsunivers

Anmeldelser Hør andres oplevelser med PrimePet

Da jeg benytter bus eller cykel som transportmiddel, er det oftest nemmest for mig at købe mindre poser hundefoder i det lokale supermarked. Jeg får nu leveret kvalitetsfoder fra PrimePet 2 gange om måneden og min hund Karlo har allerede fået en blankere pels.

Michael Andersen, hundefar til Karlo (Labrador)

Tidligere skete det ofte at jeg løb tør for foder til min kat Pelle. Som PrimePet medlem skal jeg ikke længere holde øje med hvor meget foder der er tilbage, da jeg får en ny pose leveret, præcis når der er brug for den.

Kirsten Larsen, kattemor til Pelle (Alm. huskat)

Med PrimePet+ får jeg hver uge leveret foder og spåner til min stald, og selvfølgelig foder til staldkattene 😊 God service, nemt og godt!

Camilla Bundgaard, Hestemor til Saga (DV)

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os.